Svalbard, Longyearbyen

Bryllup på Svalbard

Et av verdens største områder med uberørt natur venter på deg på 78 grader nord.


Å gjennomføre et bryllup på Svalbard er både unikt og romantisk på samme tid. Longyearbyen har alle tjenester og produkter du trenger for å få et perfekt bryllup på Svalbard. Vår erfaring med Svalbard bygger på bosettelse, innsikt i miljøet og utføring av eventer på Svalbard. Vinter eller sommerbryllup - Vi samarbeider med visitsvalbard.com -

I mørketida er det nordlyset og den uendelige stjernehimmelen som bergtar de som gjester Longyearbyen og Svalbard!

Om sommeren danner vakre farger og kontraster rammer omkring dramatiske brefronter, majestetiske fjellformasjoner, yrende fuglefjell og uendelig arktisk tundra med mangfoldig flora og fauna.

Man omfavnes av stillheten på Svalbard, en stillhet som ikke finnes andre steder. Det er lyset som trekker oss hit hvor midnattsola skinner fra tidlig vår til høst. Nordlyset om vinteren kaster gnister av lys over snødekte sylspisse tinder og uendelig landskap, natt og dag.

Det blå lyset i overgangen mellom mørke og lys gjør virkeligheten til det reneste eventyr. Omgivelsene blir til kunstverk.


Som de første i Norge kan vi tilby bryllupsplanlegging av ditt bryllup på Svalbard. Vi har tilknytning til både Longyearbyen, Pyramiden og Barentsburg.

Er du interessert i å gifte deg i Svalbard, Longyearbyen?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.