Ungarn Budapest (Landlig)

Bryllup i Ungarn

Budapest er rett utenfor stuedøra. Det tar bare 2,5 timer med fly fra Oslo til Ungarns hovestad og fra april 2017, starter Wizzair en ny rute fra Flesland til Budapest. Så bergenserne kan også fly direkte til Ungarn og bli kjent med denne glamorøse, solrike byen.

Vi kan selvfølgelig hjelpe dere med alt fra fotograf, makeup artist, hår stylist, dekorasjon, til musikk eller band. Vi skreddersyr arrangementet etter deres ønske og behov. Det er deres store dag, og det er dere som bestemmer hva slags bryllup dere vil ha.

Vi har fremdelse noen ledige helger igjen i 2017, og det er allerede mulig å bestille bryllup i 2018. Det er lurt å være tidlig ute, gjestene bør få invitasjon i god tid, og dere har tid til å finne den beste løsningen og det mest passende stedet i landet. Vi har også kontakt med norske bryllupsplanleggere og bryllupsarrangører som kan gi dere gode råd om arrangementet.

Hvis du ønsker luksus for lavere priser enn i Norge eller du bare rett og slett ønsker å nyte en kul fest med familie og venner på et koselig sted, la oss ordne det for deg! Vi garanterer at du vil reise hjem med uforglemmelige opplevelser!

Din tilfredshet er det viktigste for oss! Vi vil behandle bryllupet ditt akkurat som om det var vårt eget. Vi administrer personlig arbeidet i planperioden og vi vil også være til stede på den store dagen for å overvåke at alt går glatt. Vi samarbeider kun med de beste underleverandører og overvåker kontinuerlig kvaliteten på alle tjenester. Vi kan svare på alle dine spørsmål og finner løsninger på eventuelle problemer. Vi venter på deg med massevis av friske ideer, inspirasjon og entusiasme!


Stedene utenfor Budapest landlig

Er du interessert i å gifte deg i Ungarn Budapest (Landlig)?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.