Tower Club at Lebua, Bangkok

Tower Club at Lebua, Bangkok

Legg bryllupet til verdensklassehotellet Tower Club at Lebua i Bangkok. Dette femstjerners hotellet er kåret til verdens ledende luksushotell, og det er ikke uten grunn. Her blir dere vartet opp av personalet og får det drømmebryllupet dere alltid har drømt om.

Tower Club at Lebua har fått verdensomspennende anerkjennelse og en rekke priser for sine flotte suiter og tjenester. Dere har muligheten til å bo i The Hangover suite, hvor filmen The Hangover ble spilt inn med sine 3 soverom og 4 private balkonger.

Legger dere bryllupet til Bangkok, anbefaler vi å velge dette hotellet. Her får du noen av de beste valgene for et bryllup i Bangkok. Et bredt utvalg av ballsaler som blir vakkert utsmykket til nettopp deres bryllup og ønsker, gjør bryllupsdagen deres uforglemmelig. Dere får blant annet håndplukkede blomster og et fantastisk bakteppe for deres bryllups fotoseanse, som skaper perfekte bilder og minner fra dagen. Bryllupsreisen starter med et opphold i en av deres romantiske suiter. Kontakt oss for å begynne planleggingen av deres bryllup i Bangkok.

Er du interessert i å gifte deg i Tower Club at Lebua, Bangkok, thailand?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.