Tjohölms slott, Halland

Tjohölms slott, Halland

Tjolöholms Slott er Sveriges fremste kunst og håndverksanlegg med et vakkert slott i engelsk 1500-talls stil, en overdådig slottshage vendt mot havet, slottskirke og allmogeby. Her arrangeres fantastiske bryllup både i slottet og i hovedhytta. På slottet kan du invitere 90 gjester til den elegante spisesalen, eller enda flere hvis middagen serveres både i hallen og i spisestuen.

I Slottskirken vil dere få en stemningsfull vielse. Det er også mulig å vie seg på paradeplenen mellom slottet og havet, eller inne i slottshallen med et knitrende bål i bakgrunnen.

Hvorfor ikke holde en 3-dagers bryllupsfest? Benytt anledningen til å nyte roen sammen med venner og familie. Den første kvelden er gjestene invitert til en middag i hovedhytta der alle kan bli kjent med hverandre. Dagen etter er gjestene allerede i den herlige og gode stemningen for vielse og middag på slottet. Helgen avsluttes med en lunsj på slottet eller i hovedhytta. Her kan dere benytte muligheten til å åpne gaver.

Brudeparet nyter helgen i den eksklusive suiten i Grindstugan. Det er også lagt opp til overnatting for nærmeste familie og venner på eiendomen.

La dine drømmer bli oppfylt på Tjolöholms Slott! Snakk med oss om deres bryllup i dag.

Fotograf: Benny Ottosson

Er du interessert i å gifte deg i Tjohölms slott, Halland, sverige?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.