Noors Slott, Knivsta

Noors Slott, Knivsta

Noors Slott i Sverige ligger kun 40 minutter unna Stockholm og 15 minutter unna Arlanda flyplass. Her får dere den avslappende atmosfæren og eksklusive servicen dere fortjener på deres bryllupsdag, kun en liten flytur hjemmefra. Perfekt både til sommer- og vinterbryllup.

Vi kan arrangere en tredagers bryllupsfest for dere slik at dere får mest mulig ut av deres store dag samtidig som dere får tid til avslapping og nyte hverandre og gjestenes selskap. Inviter gjestene med på grillfest på fredagen og en storslått fest på lørdagen. Gjør dere klare til bryllupet i de fine rommene og hold vielsen i den nydelige hagen. Dagen etter bryllupet kan dere slappe av etter en lang dag og holde en felles frokost eller brunsj sammen med deres gjester. Dette er det perfekte tidspunkt for dere å åpne gaver og mimre fra bryllupsdagen.

Her finnes det 27 gjesterom med plass til over 50 gjester. I nærheten finnes det overnatting for øvrige gjester dersom dere skal invitere flere.

Slottet serverer nydelig middag, byr på en herlig stemning og skaper en bryllupsfest dere aldri vil glemme. Kontakt oss, så planlegger vi bryllup.

Er du interessert i å gifte deg i Noors Slott, Knivsta, sverige?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.