Kevin Sinclair

Gjør bryllupet komplett med deilig avslappende massasje.

Kevin har en fagutdanning som massasjeterapeut fra Institutt for Helhetsmedisin i Bergen og er selvstendig næringsdrivende. Det er viktig at kunden er komfortabel både før og under behandlingen. Kevin lar derfor deg bestemme hvor og når behandlingen skal skje. Enten det er en behandling rett før bryllupsdagen eller flere behandlinger over en periode for å holde stresset nede gjennom hele planleggingen. Massasje er veldig effektivt for å redusere stress og å gi en pause fra hektiske bryllupsforberedelser.

Avslappende massasje kan også være en behagelig start på den store dagen.

Det er veldig stor forskjell fra person til person hvordan man er under en behandling. Noen snakker mye, mens andre gjerne er helt stille og det hender også at noen sovner under en behandling. Det viktigste er at du får en behagelig opplevelse. Derfor lar Kevin deg bestemme. Han kan holde en lang samtale, men også la behandlingen foregå i stillhet hvis du ønsker å bare slappe av.

Hvis du ønsker å tilføre det lille ekstra til bryllupstiden så er det bare å ta kontakt.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!