Catalina Lodge

Ta bryllupsreisen til Mosambikk! Her venter paradiset Catalina Lodge.

Lodgen ligger langs den vakre kysten av Mosambikk, og er en del av Daghatane Beach Estate. Nærmeste by og flyplass er Inhambane og herfra er det 40 minutters kjøretur til paradiset Catalina Lodge. Straks man ankommer, møter man utsikten. Mot øst ser man utover det Indiske Hav i det endeløse og mot vest, uberørt palmeskog så langt øyet kan se.

Lodgen omfatter et hovedhus, også kalt `Entertainment Unit ? som består av kjøkken, oppholdsrom, uteplass, badebaseng og grillområde. Her er også en bar- pavilliong som gir deg en utrolig 360 graders utsikt. Her kan du sitte og lytte til bølgeskulpen fra havet og nyte fersk brygget kaffe mens solen står opp.

Videre har lodgen 4 romslige og luksuriøse små en- suite hus som alle har en unik og spektakulær utsikt. Romslige bad med badekar samt innendørs og utendørs dusjer tilbyr alt av luksus for enhver bereist gjest.

Ta kontakt, så setter vi sammen deres bryllupsreise!

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!