OrkidéEkspressen

Høy kunnskap og personlig service gir deg den beste bryllupsreisen.

OrkidéEkspressen har siden 1982 spesialisert seg på skreddersydde reiser til eksotiske reisemål. De er ledende på reiser med rutefly til sørøst-Asia, og har i tillegg spennende og varierte destinasjoner som Australia, Cuba, Peru og Sør-Afrika på programmet. OrkidéEkspressen er medlem av Reisegarantifondet, og ved kjøp av en pakkereise er du sikret beskyttelse gjennom Pakkereiseloven. I 2009 og 2011 ble OrkidéEkspressen belønnet med prisen som Årets spesialarrangør under den årlige Grand Travel Awards-utdelingen.

Som spesialist vektlegger OrkidéEkspressen førstehåndskunnskap og personlig service. Reiserådgiverne besøker jevnlig de utvalgte destinasjonene og hotellene slik at de kan tilby deg så gode anbefalinger som mulig, og avhengig av dine behov og ditt budsjett, tilrettelegger de drømmereisen slik du vil ha den.

Vi i Bryllupspakken vet hvilke faktorer som gjør at en bryllupsferie skal bli vellykket, og god planlegging er en vesentlig del av dette.

Vi hjelper dere med å finne den perfekte lokasjonen og deler gladelig av våre egne reiseopplevelser og erfaringer. La derfor vår ekspertise hjelpe deg med å få det du ønsker ut av turen din, enten du søker avslapping eller opplevelser, eventuelt en kombinasjon av begge. Kontakt oss i dag for å begynne planleggingen av deres perfekte bryllupsreise.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!