No Worries

Vanvittig bra catering-konsept i Bergen.

No Worries som cateringselskap ble stiftet i 2014, etter flere års møysommelig planlegging og jobbing for å gjøre konseptet så bra som overhodet mulig.

Per i dag består No Worries av to kokker, Palmer Sinokula og Henrik Rutledal, som til sammen har 40 års erfaring i bransjen. De har jobbet innen alt fra catering og cafedrift, til fine gourmetrestauranter.

De siste 6 årene har No Worries jobbet i tett samarbeid med Bergen Live, hvor de har sørget for all mat til VIP-telt og backstage catering. Her har de hatt gleden av å sørge for velsmakende måltider til store navn som eksempelvis Paul Simon, Neil Young, Iron Maiden, Rihanna og Lana Del Ray, med alle de behov og ønsker de har måttet ha.

I Bergen har de jobbet ved restauranter som Mezzo, Sumo sushi og bar, Fiskekrogen og Barfot Bar og Kjøkken, og har opparbeidet en allsidig erfaring og et stort nettverk av samarbeidspartnere.

Dette er bare et utdrag av deres bakgrunn og erfaring i denne bransjen. Ønsker dere kvalitetsmat servert i deres bryllup, ikke nøl med å kontakte oss.

Menyene kan selvfølgelig endres etter eget ønske, eller rett og slett skreddersys med deres personlige preg.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!