Glass Thomsen

Fantastisk service og godt utvalg.

Kjøkken eller stue, fest eller hverdag; Glass Thomsen har gaven dere vil glede dere selv eller andre med. Og det er en glede som vil vare. Verdiene og designene dere finner hos Glass Thomsen kjennetegnes av merkevarer med kvalitet som varer i generasjoner. Og hva er vel viktigere enn det når ønskelisten til bryllupsdagen skal skrives?

Ved å lage deres bryllupsliste i deres nærmeste Glass Thomsen-butikk, vil dere samtidig få råd om kvalitet, funksjon og vedlikehold av produktene, samt en hyggelig gave når listen er registrert. Listen kan så lett finnes, redigeres og deles til alle deres gjester via Glass Thomsen sine nettsider. Slik får dere gavene dere virkelig ønsker dere, og gjestene kan være sikre på at de gir noe som betyr mye for dere.

Til enhver tid vil dere finne både tidløse klassikere, og rykende ferske nyheter fra kjente designere og spennende nykommere i Glass Thomsens brede varesortiment. Og enten dere trenger hjelp til å finne den perfekte gave til dere selv eller til noen dere er glade i, kan profesjonelle og kunnskapsrike ansatte hjelpe dere. Design, merkevarer og kvalitet er faget deres, og det nyter dere som kunder godt av. Her legges det stor vekt på personlig service.

Familiebedriften Glass Thomsen består i dag av fire gave- og interiørbutikker lokalisert i kjøpesentre i og rundt Bergen. Butikkene er en del av kjeden Designforevig, som har landets største utvalg av serviser, design og merkevarer til hjemmet. Sammen tilbyr de landsdekkende tjenester, som for eksempel brudeparets ønskeliste.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!