Atelier V - Twobirds

Finn den perfekte selskapskjolen hos Atelier V.

Hos Atelier V i Bergen finner du et unikt konsept innen selskapskjoler fra Twobirds Bridesmaids. Selskapskjolene fra Twobirds passer til de fleste anledninger, og det finnes over 15 forskjellige måter å knytte kjolene. Kjolene kommer i to størrelser (32-44 og 46-52), tre lengder og hele 21 farger.

Hvis du ikke finner det du leter etter, tilbyr Atelier V også spesialdesign av selskapskjoler og antrekk. Designer Vibecke Sletten Nygård som startet Atelier V har god erfaring med både søm av brude- og selskapskjoler. Vibecke har 3 årig utdannelse fra Norges Handelshøyskole og 3 årig utdannelse fra Esmod Moteskole. Alle som jobber hos Atelier V er også utdannet innen søm og har et godt øye for hva som kan kle deg.

Atelier V har opparbeidet seg en god kompetanse, og har muligheten til å dele denne med deg hvis du kommer innom butikken. Du får hjelp med å finne en selskapskjole som passer deg og råd i valg av det rette tilbehøret. Hvis du ønsker jakke, sjal eller bolero til å matche selskapskjolen din er designerne på Atelier V behjelpelig med å sy dette slik at selskapsantrekket blir gjennomført.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!